Automaterialen  Hoogeveen Automaterialen  Bestellen Automaterialen  Goedkoop
1 2 3

Accu’s / Electra / Electronica

Het aantal onderdelen wat in de groep auto elektriciteit valt, is de laatste decennia enorm toegenomen en vatten wij samen in onderstaande subgroepen.

Accu ’s, voor bromfiets, personenauto, vrachtauto en overige voertuigen van klein tot groot. Uiteraard de traditionele start accu’s, de AGM accu’s voor o.a. de auto’s met een start stop systeem en natuurlijk de 100 % gesloten accu’s bijvoorbeeld spiral cell en startbooster accu’s. Voor de electrische aandrijving zijn er de semi-tractie accu’s die dienen als stroombron voor o.a. de caravanmover, het zonnepaneel , het boordnet van de caravan en camper, de scootmobiel en andere vormen van electrische aandrijving.

Electra, startmotoren, dynamo’s, relais, zekeringen, kachelmotoren, koelventilatoren, kachel- weerstanden, trekhaakbedradingsets en diverse aansluitmaterialen.

Electronica, zoals ontstekingsdelen, bobines, (gloei)bougies, bougie kabelsets , maar ook een groot aantal sensoren voor het motormanagement systeem en natuurlijk ook het traditionele contactpuntje voor de oudere auto’s maken deel uit van ons assortiment.