Automaterialen  Hoogeveen Automaterialen  Bestellen Automaterialen  Goedkoop
1 2 3

Airco / Motorkoeling / Verwarming

Airco : De hedendaagse auto is standaard uitgerust met airconditioning. De plaatsing van de condensor, direct achter de voorbumper, maakt dit een kwetsbaar en veel gevraagd onderdeel. Voor de meest voorkomende autotypes kunnen wij deze condensors uit voorraad leveren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de overige aircodelen zoals een filterdroger, compressor, verdamper en drukregelaar.

Motorkoeling : Het snel op temperatuur brengen en houden van de motor is een samenspel van diverse onderdelen. De radiateur, thermostaat, waterpomp en de koelventilator met daarnaast een aantal sensoren en schakelaars zijn verantwoordelijk voor een goed werkend koelsysteem. Wanneer één van deze onderdelen defect is, kunnen wij meestal het juiste onderdeel uit voorraad leveren.

Verwarming : De kachelventilator zuigt de lucht door het interieurfilter en de kachelradiateur en behoort een behaaglijke temperatuur het interieur in te blazen. Voor de reparatie van een defecte kachelradiateur, het niet werken van de kachelventilator of de vervanging van het interieurfilter kunnen wij u de juiste onderdelen leveren.